about stuff entry

Hello There

Hello Assalamualaikum. Farhana Othman here. Stop talking back. Fvcking you. :) Muahhh !

Screamow


Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
sorry to say dear :/
Friday, March 16, 2012 | 7:05 AM | 0 comments
 
aieee hang boleh kata apa yg hang suka weyy .aku xakan balas or apa .ikut suka hang laaa .taw dak apa yg aku xleh terima ,aku paling xleh terima bila org tak JUJUR dgn aku ! aku cukup pantang taww arkk .ny bukan pasay org asing kaa apa .ni pasay sikap hang .
awad hang ingat dgn kawan xyah jujur arrr ,dgn boypriend hampa jaa kena jujur ,hbq segala galanya .dgn kawan xpayah ??? aku taww payah aku nak terima kejujuran tuu ,at least hbq laaa .payah sgt kaa haaa !!
okayyy kalau hang bolehh hidup tanpa aku ,awad aku xbuleh kan .u're not oxigen ,i can live without u (:
lagipun aku mana layak kawan dgn budak panas mcm hang kan .sekarang baru aku sedaq betapa xlayak nya aku .betapa low nya aku .setakat hilang aku sorang ,xjejas apa aihh .ramai lagi yg ada (;
sorry arr sebab terpaksa kawan dgn aku selama ny -
 
| saiyang ,jujur hang xdak buat salah paa pun dgn aku .aku xleh terima bila hang xjujur ,tuu jaaa .aku xtaw nak kata apa weyy .up to u nak pkiaq apa pun pasai aku .biaq laa masa yang menentukan segalanya ..






/