about stuff entry

Hello There

Hello Assalamualaikum. Farhana Othman here. Stop talking back. Fvcking you. :) Muahhh !

Screamow


Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
What The Fiakkkk ?
Friday, April 5, 2013 | 8:52 AM | 0 comments
Assalamualaikum. :) Penuh serawang ranting-2 kayu buruk fuhh fuhhh. Aku tak dak idea pun sebenaqnya nak merepak apa kat sini cuma entah laa. Kebelakangan ni confuse dengan perasaan sendiri. Hati kenapa mudah berbelah bagi? Takdak pendirian tetap langsung. Okay dah lupa beliau. Tapi bila terlalu rindu, sampai  asyik pikiaq sampai termimpi-2 bagai , what the fiakkkk? Aku ajak la keluaq. Okayy nampak tak permainan kat situ? Bila dah jumpa terus mengulit kenangan masa lalu. *Ceh padahal kami macam anjing dengan kucing k. Tak penah slow talk. Start dari pada tu, terus jadi tak keruan. What's wrong with me? Aku pun tak tau. Okay susah untuk dijangka. Aku jadi keliru. Kesian si dia yang jadi mangsa :( Aku dah berterus terang semua. Okay mungkin dia pulak perlu masa. Aku tak kisah. Sorry awak :( Aku macam nak lari pi planet marikh ka. Nak tenangkan diri nak bersendirian. Urghhh cepat-2 la intake U. Wanna go far far awayyy from here. Shittt. 






/