about stuff entry

Hello There

Hello Assalamualaikum. Farhana Othman here. Stop talking back. Fvcking you. :) Muahhh !

Screamow


Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
Segantang Garam.
Sunday, September 1, 2013 | 10:01 AM | 0 comments
Assalamualaikum :) tengah-2 malam ceni la baru mood nak update belog mai -.- *duckface. okayy aku ada pi kem bahasa inggeris dekat segantang garam, merbok. aku harammm takdak feel nak pi langsung. tera nak boleh pi berjuta-2 kali aku dok cabut kelopak bunga raya *nak pi ke tak. last-2 aku pi jugakk. aku dgn baby orang last yang bayaq haha. pi dgn ketidakrelaan hati sebab kesian dekat sir coz ramai yang tak boleh pi. -.- bertolak hari jumaat jam 11 am. aku mai sikit punya awai 10.30. excited tak bhahahaha.

see see muka ah long dok tunggu adik-2 bagi borang and duit :p

then kami tolong sir angkat barang pa semua. dalam 11.50 kami bertolak. plan asal hanya kelas kami lower six yang pi tapi disebabkan nak save badget form2 join kami. okay what boleh berkenal kenalan. hari first kami banyak terperap dalam dorm rest la katakan. sepatutnya ada aktiviti petang tapi sir ada hal pulakk so start lambat dalam 5.30 centu. then pukul 6.30 kami siap2 untuk bbq wuuuuuu :) makcik sayang masak sedap gilosss ! dalam pukul 2 lebihh baru kami tidoq setelah puas mengomel bersama adik-2 cute :)

juniors from 2 malaysia.

second day , kami bangun jam berapa tah , tak ingat doe. sementara tunggu makcik sayang siapkan sarapan, kami ronda-2 satu kawasan. memang best dan cantik sangat. terpikiaq bila nak boleh mai dgn kawan-2? lol. haaa ada mr.adam join kitaorang mat saleh from england ohsemmm. act, i have a fun and learn a lot. 



with jia jia the only chinese yang join this trip.




junior anis yang omeyyyy :*

sha excited jumpak 'patrick' bhahaha.

junior mila. she fall in the bus! hope nothing bad happened to her.

ada banyak lagi gambaq tapi kat kamera faa laaa. okayy tu ja nak cerita. adios! 



FIGHTING !
Saturday, July 27, 2013 | 12:13 AM | 0 comments
hai assalamualaikum :') percaya dak dah 3 bulan aku sekolah? huwaaaaaaa. okay aku rasa untuk semester satu macam okay jaaa *kelipoq-2. rasa macam boleh bawak. kena rajin baca laaa. tinggal seminggu lagi sebelum cuti raya. but kemon, tak semudah itu. ada tests pulakkk dah 3 hari ! shitt tak leh tengok kami senang sikit kuikui. test ni nak uji sejauh mana kemampuan kami nak carry form 6 ni -.- err takpaaa fighting study!!! haaaa satu lagi nak share, bila masuk zaman sekolah balik ni, tak sah laaa kalau tak dak minat sesapa. errr why why all this happened to me?! dear A , i admit i adore you. bhahahaha kan best kalau dia tau . kalau dia jadi adik aku laa , KALAU, aku buat kenduri seminggu berturut-2 HAHAHA. tapi aku tahu itu tak akan pernah terjadi walau seribu tahun pun tsk tsk T.T okay kacau pala kalau cakap pasai dia. bye bye :')




Ayuh kita kembali ke sekolah :p
Friday, June 7, 2013 | 1:35 AM | 0 comments
Panas gila petang ni. Mencucuk cucuk. Baru panas dunia tu -,- Boring terok plus lapaq mcd , kfc , pizza hut dan sewaktu dengannya. *tamak noh tamak. okay aku lani sambung........form 6 ! awesome what pakai baju sekolah balik. shit sigh kahkah. orang kata form 6 susah la apa la. helo menatang apa tak susah dalam dunia ni. akai depa takmau pakai baju sekolah balik. nak pakai baju lawa-2 pi kelas bagai lettew hahaha. susah ka payah , usaha pasti boleh aihh. ouhh haa assignment aku *ehem assignment kot* baru siap 20% . bapak terok nohh. aku bukan malas cuma segan nak buat jaaa *muka cendoi. lusa nak sekolah dah. adoi bukak ja sekolah hari ahad ni memang aku takdak masa pa nak layan benda-2 ni. hari-2 balik pukul 5 kott. kalot dengan kelas tambahan pa. handphone aku lempaq tepi ja lepas ni. *over gilaaaa. nasib singlet. xD haa takpa la lapaq gila dah ni. selongkaq dapur yukkkk! bye saranghae :D


#Asmarians #Peace :)
My S E N G E T :)
Tuesday, April 30, 2013 | 9:08 AM | 0 comments
Cinta Platonik : Hubungan antara lelaki dengan perempuan yang lebih dari sekadar kawan tapi tidak melibatkan tarikan seksual mahupun fizikal.
Haa faham tak? HAHA act aku pun tak berapa faham mula-mula tapi sekarang dah faham. *K tampar pipi slow-slow. I got one, my platonicious, Mohd Farhan :) Kenal tak? Berjuta aku update pasal dia dekat blog buruk aku ni. Awa kata , 'blog hang memang cerita pasal Senget hang ja ka?' Hahahaha awa pandai buat lawak hambar. Okay aku berkawan dengan dia lama la jugak, dalam setahun lebih. Long stories more memories. Kebelakangan ni bila kami meet asyik ter-pakai baju warna yang sama. Tak la banyak kali sangat , tiga kali ja :3 Haha sweet dok? Besa lah ada instinct yang sama wkwkwkwk.




Aku kadang-kadang nyaris terbabas dengan perasaan aku sendiri. Ohh god memey tak senta. Tapi tak pa aku dah sedaq kediri sekarang. Sapa laaa aku ni bhahahaha -_- Tahu aku pernah reyau depan dia kot! Sebenaqnya through phone ja. Punya la bimbang sampai reyau terok nih! Ya Allah malu kot bila pikiaq balik . *kelupoq! But it's okaey. Benda dah jadi huwaaaaaa. 







Sayang kot dekat dia ni :) Nget jadi best friend aku sampai bila-bila nah? :'D *Nget kalau hang baca entry ni jangan cakap banyak nah. Aku malu!! 





Me Sorry /:
Tuesday, April 23, 2013 | 8:15 AM | 0 comments
16/4/2013 . Kita break kan awak on that date. Berat hati saya nak lepaskan awak, tapi saya rasa saya ada sebab saya yang tersendiri why i do that. Macam saya cakap, awak langsung tak dak salah dengan saya. Semua ni berpunca dari saya. From my very stupid feeling. Awak, kenapa baik sangat? Sampai saat kita break awak langsung tak salahkan saya. Walaupun sah-sah salah saya! Awak memang lelaki yang sangat baik. Awak akan dapat yang lagi sempurna dari saya k :) Eh saya perasan awak unfriend saya kat fb, unfollow saya kat twitter. Kenapa yaa? Hahaha tak profesional lahhh. But it's okey awak ada sebab awak yang tersendiri kot. Terima kasih membahagiakan saya selama 3 bulan lebih ni. Maafkan saya ya awak. Saya doakan yang terbaik untuk awak Shahnaz Fazlie :')


It's okayyy :)
Saturday, April 13, 2013 | 7:13 AM | 0 comments
Hello :) Rindu kami tak? Keh keh. Boring k boring. Aku sekarang ni hidup macam gantung tak bertali ja. *ceh geli kot. Tapi it's okay. Not his mistake. Aku malas seh nak topup. Kalau topup pun semata-mata untuk tweet ja. Bukan nak text sapa-sapa pun. Tak topup pun tak pa. Aku malas nak menyusahkan mother. Aku malas nak merap dia. Aku sedaq aku bukan anak tan sri, tu pun malas nak kerja. HAHA lallalala~ Tapi aku okay ja, aku bukan jenis yang suka minta benda pelik-pelik macam baju baru ka seluaq baru ka. Malas nak up to date ni. Padan la dgn aku ni. Bukan anak orang senang. Tak payah nak over berlagak bagai cehh -.- . Less is more. Janji dapat makan. :) Yes yang tu paling paling penting! Tak dapat baju baru, tudung baru, handphone baru tak pa janji dapat makan. Tahu sekarang ni zaman instagram, whatsup, wechat and so on. And i try untuk menahan diri dari semua godaan tu. Syukur alhamdulillah dgn Corby yang aku guna sekarang ni. Insyaallah ada rezeki boleh la pakai hat canggih-canggih sikit. *macam pasrah ayat hahaha.* Okay otak beku dah. Bye assalamualaikum :D

I will keep smiling :')

What The Fiakkkk ?
Friday, April 5, 2013 | 8:52 AM | 0 comments
Assalamualaikum. :) Penuh serawang ranting-2 kayu buruk fuhh fuhhh. Aku tak dak idea pun sebenaqnya nak merepak apa kat sini cuma entah laa. Kebelakangan ni confuse dengan perasaan sendiri. Hati kenapa mudah berbelah bagi? Takdak pendirian tetap langsung. Okay dah lupa beliau. Tapi bila terlalu rindu, sampai  asyik pikiaq sampai termimpi-2 bagai , what the fiakkkk? Aku ajak la keluaq. Okayy nampak tak permainan kat situ? Bila dah jumpa terus mengulit kenangan masa lalu. *Ceh padahal kami macam anjing dengan kucing k. Tak penah slow talk. Start dari pada tu, terus jadi tak keruan. What's wrong with me? Aku pun tak tau. Okay susah untuk dijangka. Aku jadi keliru. Kesian si dia yang jadi mangsa :( Aku dah berterus terang semua. Okay mungkin dia pulak perlu masa. Aku tak kisah. Sorry awak :( Aku macam nak lari pi planet marikh ka. Nak tenangkan diri nak bersendirian. Urghhh cepat-2 la intake U. Wanna go far far awayyy from here. Shittt.